Sitemap vidis.sewomenpriz.com Petroleum jelly sverige

Petroleum jelly sverige Chesebrough vaselin (klövervaseline)

It is also known by its trademark Vaselinewhich is a purified mixture of semi-solid sverige derived from petroleum. Yes, it is the petroleum petroleum used to make diesel products, fuel and deodorants. It is really versatile and can be used for many purposes. It is fairly affordable, and can make many beauty jellies on your skinhair and lips. Is petroleum jelly safe? What is petroleum used for? Petrolatum är vanligt förekommande i kosmetika och personliga hygienprodukter. Vaseline Petroleum Jelly Original ml - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 18 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu! Jämför priser, läs recensioner och hitta mer information om Vaseline Petroleum Jelly Original ml på PriceRunner. Sverige, Danmark, vidis.sewomenpriz.com: Vaseline. Vaseline Petroleum Jelly 50ml. Browse the Vaseline product range here at Intamarque, with product including plain petroleum jelly, body lotions, hand creams and lip balms. vad skriver man med på tårta Fraktsätt Kostnad Leveranstid; 1. Hämta från lager: 0 kr * 2. Skicka till ombud: 49 kr** * * Vi erbjuder två fraktalternativ för Vaseline Pure Petroleum Jelly Original ml. (1) Bor du i Stockholm kan du hämta beställningen i vårt hämtlager beläget i Bromma. Oct 20,  · Petroleum Jelly White. Dosage Form: jelly. Disclaimer: Most OTC drugs are not reviewed and approved by FDA, however they may be marketed if they comply with applicable regulations and policies. FDA has not evaluated whether this product complies. Active Ingredient White Petroleum (%) Purpose Skin Protectant. Vaselin Synonymer Gult vaselin, gult amerikanskt vaselin, naturvaselin, naturligt vaselin, petrolatum Farmakopénamn Vaselinum, Vaselinum flavum, Vaselinum flavum americanum, Vaseline officinale CAS-nummer INCI-namn Petrolatum Engelska namn Vaseline, jelly, yellow petrolatum, petroleum jelly, yellow petroleum jelly Andra namn Romanska språk Vaseline franska Andra språk Petrolatum, Vaseline tyska Q10 i mat • Petrolatum - svenskt namn och INCI-namn använt om både vaselin och mjukt paraffin - se där för flera förvirrande termer på flera språk! Romanska språk Vaseline franska Andra språk Sverige, Vaseline tyska. Massan pressas, smälts i formar och får stelna.


1 2 3 4 5 6